Spectacolele lunii iunie

'.$title.'

Înainte de vacanța de vară v-am pregătit un program artistic intens la Operă.

Luna iunie debutează cu trei spectacole destinate atât copiilor, cât și iubitorilor de balet și musical.

Baletul de poveste Cenușăreasa de Serghei Prokofiev revine pe scena noastră în dublă reprezentație, pe 1 și 2 iunie, cu începere de la ora 18:30.

Îndrăgitul musical Sunetul muzicii de Richard Rodgers poate fi revăzut marți, 5 iunie, începând cu ora 18:30.

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 18:30, vă invităm să redescoperiți cea mai cunoscută operă a geniului din Salzburg, Le nozze di Figaro.

Emoționanta operă pucciniană La bohème va fi prezentată publicului din capitală pe 11 iunie, începând cu ora 19:00, în cadrul Bucharest Opera Festival – All Puccini Edition.

Evenimentele inedite din cadrul proiectului Concert la Palat vor fi completate în luna iunie de un recital de pian, intitulat Puccini a quattro mani.

Pe 18 iunie, de la ora 18:00, maestrul David Crescenzi și maestrul corepetitor Adina Alupei vor interpreta compoziții ale genialului Puccini în memoria dirijorului Corneliu Calistru.

Finalul lunii iunie aduce pe scena noastră o nouă premieră.

Sâmbătă, 29 iunie, începând cu ora 18:30, prezentăm pentru prima dată în istoria teatrului liric ieșean spectacolul TURANDOT de Giacomo Puccini.

Încheiem stagiunea 2023-2024 cu a doua reprezentație a operei TURANDOT de Giacomo Puccini, la care vă invităm duminică, 30 iunie, de la ora 18:30.

Biletele pentru reprezentațiile lunii viitoare pot fi achiziționate începând de mâine, 17 mai, ora 12:00, de pe www.operaiasi.ro și de la Agenția noastră.


Vă așteptăm cu imensă bucurie!