Spectacolele lunii octombrie – 2024

'.$title.'

Luna octombrie aduce un program muzical în nuanțe contrastante precum culorile puternice și fascinante ale toamnei.

Activitatea artistică a lunii viitoare debutează cu opera L’elisir d’amore de Gaetano Donizetti, spectacol pe care îl vom prezenta pe 5 octombrie în cadrul Sibiu Opera Festival.

Îmbogățim seria concertelor la Palat cu un nou eveniment artistic de neratat, care va avea loc marți, 8 octombrie.

Pigmentăm tabloul muzical al lunii următoare cu două reprezentații ale dramei verdiene Il trovatore. Pe 11 și 12 octombrie vă invităm la un spectacol care se concentrează pe zbuciumul iubirii specifice triunghiului amoros, amplificat cu dueluri, neîmpliniri și răzbunări.

Cu prilejul Sărbătorii Sfintei Parascheva, pe 14 octombrie, începând cu ora 09:00, Corul Operei ieșene va participa la Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană.

Programul lunii octombrie continuă cu o reprezentație a spectacolului de teatru-dans D’ale Carnavalului în regia și coregrafia maestrului Ioan Tugearu.

Festivalul Muzicii Românești este marcat și anul acesta prin punerea în scenă a operelor Făclia de Paști de Alexandru Zirra și O noapte furtunoasă de Paul Constantinescu, care vor fi prezentate duminică, 20 octombrie, într-un spectacol-coupé.

Cantata Carmina Burana intensifică paleta evenimentelor artistice de luna viitoare. Lucrarea vocal-simfonică a lui Carl Orff poate fi urmărită marți, 22 octombrie, începând cu ora 18:30.

Programul lunii octombrie se încheie în candoarea și sensibilitatea oferită de baletul nostru prin spectacolul Giselle de Adolphe Adam.

Biletele de intrare la reprezentațiile lunii octombrie pot fi achiziționate începând de luni, 23 septembrie, ora 12:00, de pe operaiasi.ro și de la Agenția de bilete, situată în foaier.

Vă așteptăm cu drag!